Nieuw in onze collectie: Moroccan Argan Oil

Moroccan Argan Oil van leverancier KEUNE.
Weldadige behandeling met onmiddellijke opname in het haar. De lichtgewicht niet-vette Marokkaanse Argan olie formule maakt het haar zacht en glanzend, voorkomt pluizig haar en herstelt beschadigd haar. Moroccan Argan Oil herstelt, kalmeert en voedt beschadigd haar en maakt het zacht en doorkambaar. Het geeft een onmiddellijke zijdezachte glans aan dof haar. De olie beschermd tegen UV, invloeden van buitenaf en hitte door föhn of stijltang. Voorkomt pluizig haar, sluit vocht buiten en verzorgt het haar.

Waarom het werkt
De Argan olie is voorzien van hoge concentraties vitamine A, E en Omega-6 welke haar en hoofdhuid hydrateren en versterken.

Hoe te gebruiken
• Voor styling en finishing, een paar druppels door droog of handdoekdroog haar haar masseren. Niet uitspoelen. In het gewenste model brengen.
• Voor bescherming, een kleine hoeveelheid op het haar aanbrengen als beschermende laag tegen invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon.
• Een paar druppels toegevoegd aan andere So Pure producten verbeteren de conditie en glans van het haar. Het kan ook toegevoegd worden aan kleur- en chemische behandelingen voor een betere verzorging.

Moroccan Argan Oil

Overig nieuws:

Wij geven kleur aan uw haar

Nieuwe website online

Nieuw in onze collectie: Moroccan Argan Oil

Baard scheren

Afspraak maken op dinsdag